ISPARTA / YALVAÇ - Sücüllü Şehit Süleyman Kalkan Ortaokulu

Ara

Yerli malı haftası etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz yerli ve milli ürün proje tarım alanlarında yapılan ve yapılacak olan yenilik ve gelişmeler hakkında okulumuz öğrencileri bilgilendirdiler.

Ara

Cumhuriyetin 100'ncü yılı etkinlikleri kapsamında okulumuz öğrencilerinin kros koşu yarışması.

Ara

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında Yunus Emre Şiirleri ortaokullar arası en iyi cümle/afiş yarışması kapsamında okulumuz ortaokul öğrencilerinin afiş ve cümleleri.

Eyl

Okulumuz beden eğitimi öğretmeni Ramazan Tutumlu , öğrencilerimize yeni oyun alanları oluşturarak onların fiziksel gelişimlerini desteklemek aynı zamanda da sağlıklı bir nesil yetiştirmek için sportif faaliyetler de hazırlamışrır.

Eyl

Okulumuzda İlköğretim Haftası , öğrencilere tavuk pilav dağıtımı ile günün anlam ve önemine binayen yapılan program ile kutlandı.

15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü

Ock

ENGEP Kapsamında İlkokul Ve Ortaokul Velilerine Yönelik Öğrenci Başarısında Aile Tutum ve Yaklaşımlarının Etkisi Veli semineri verildi.

24 Kasım Kutlamaları